Goten

Zinken dakgoot

Zinken goot

Het is mogelijk om een zinken dakgoot door ons te laten maken. Wij bespreken met onze klanten vooraf de mogelijkheden en werken dit uit tot een plan van aanpak. In dit proces is de klant nauw betrokken. Hierbij wordt zaken als constructie, vormgeving en duurzaamheid voortdurend in de gaten gehouden. Zinkendakgoot.com heeft veel ervaring op het gebied van zinken dakengoten.

Duurzaamheid

Kiest u voor zink, dan kiest u voor duurzaamheid. Een zinken dak gaat minimaal 50 jaar mee en is daarom een lange termijn investering. Uw dakgoot heeft op geen enkele manier onderhoud nodig. Het leeghalen van bladeren daargelaten. 

Referenties

Voor u als klant is het belangrijk om in zee te gaan met een gepassioneerde vakman die al een flink aantal projecten succesvol heeft opgeleverd. Zinkendakgoot.com kan met recht zeggen dat jarenlange ervaring garant staan voor solide oplossingen. Uw zinken dakgoot kunt u met vertrouwen door ons laten realiseren. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje op onze projectpagina. Hierop staan een aantal voorbeeld van zinken dakgoten die wij in het verleden gerealiseerd hebben.

Kleurenkeuze:

Aspect Anthra Zink Aspect natuurlijk zink Aspect pigmento blauw zink Aspect pigmento groen zinkAspect pigmento rood zinkAspect quartz zink

Geinteresseerd?
Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw dakgoot. Wij zullen u voorzien van een gespecificeerde offerte. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Gerelateerd
Naast het realiseren van een zinken dakgoot kunnen wij ook uw dak ook voorzien van een zinken dakkapel en/of schoorsteen. Om het universeel te houden wat betreft uitstraling kunt u ook kiezen voor een zinken afvoer. Op deze manier behoudt uw één uniforme stijl.

Navigatie: Goten